Please install Woocommerce Plugin
  • Actualitate
  • Muzee
  • News
  • Muzeul Naţional Cotroceni a prelungit perioada de înscriere la concursul de arte vizuale COTROCENI CREATIV JUNIOR

Muzeul Naţional Cotroceni a prelungit perioada de înscriere la concursul de arte vizuale COTROCENI CREATIV JUNIOR

1 year ago
2645

Perioada de înscriere la concursul de arte vizuale COTROCENI CREATIV JUNIOR, competiţie destinată tinerilor cu vârsta între 14 și 19 ani, organizată de Muzeul Naţional Cotroceni, s-a prelungit până pe 30 iunie a.c., inclusiv.

“Am luat această decizie, deoarece dorim să oferim tuturor celor interesaţitimpul optim necesar pregătirii pentru concurs, în contextul perioadei dificile generate de restricţiile impuse de pandemie și al studiului pentru examenele pe care le susţin. Dorim ca Muzeul Naţional Cotroceni să fie văzut ca partener în procesul de educaţie și formare a elevilor talentaţi, originali şi creativi, nu doar ca organizator al programului şi îi încurajăm pe toţi cei care vor participa să își transforme ideile în proiecte de succes”, a declarat directorul general al Muzeului Național Cotroceni, Liviu Jicman.

Cei interesaţi pot trimite, în continuare, fotografiile lucrărilor și materialele necesare înscrierii până la sfârșitul acestei luni. Mai multe informaţii despre COTROCENI CREATIV JUNIOR pot fi găsite în Brieful concursului şi în Regulamentul de participare, publicate pe pagina www.muzeulcotroceni.ro, în secţiunea PROIECTE/COTROCENI CREATIV JUNIOR.

Creaţiile selectate de juriu vor fi prezentate într-o expoziţie online, vernisată pe data de 10 iulie 2020, cu ocazia aniversării a 29 de ani de la înfiinţarea Muzeului Naţional Cotroceni. Juriul, alcătuit din Ioana Ciocan, vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici, Cosmin Năsui, curator şi critic de artă, Liviu Sebastian Jicman, director general al Muzeului Naţional Cotroceni şi Anastasia Stoiciu, artist vizual, va selecta 7 lucrări care vor primi câte un premiu în valoare de 500 de lei. Alte 13 lucrări vor fi integrate în secţiunea ARTIȘTI DE URMĂRIT a expoziţiei online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daily Quotes

Follow Us

Social Media Followers

Random Pick

Most Readed By Users